Moi! Tuu moikkaamaan meitä lauantaina 9.4. Teurastamolle.
Valloitamme  Hannan kanssa What’s Cooking -tapahtuman näytöskeittiön kello 12.30!

 

Ensi lauantaina Teurastamolla järjestetään ensimmäistä kertaa ruokatapahtuma What’s Cooking Helsinki. Tapahtuma on suunnattu ruokabloggareille sekä kaikille ruoasta kiinnostuneille. Aamupäivä keskittyy bloggaajille suunnattuun koulutusosioon sekä asiantuntijapuheenvuoroihin, jonka jälkeen ovet aukeavat yleisölle kello 12.

Tällöin kannattaa olla paikalla, sillä tapahtuman ytimen muodostaa bloggaajien kokkausnäytökset, jossa olen mukana bloggaajakollega Hannan kanssa. Kokkaamme yleisön edessä trendikkään vietnamilaisen pika pho- keiton. Näytöksiä on lukuisia, ja itselläni on jo aikataulusta ennakkosuosikit valmiiksi bongattuna. Niin, ja saattaisin muuten olla hieman lirissä tuon keiton kanssa, mutta onneksi Hanna on kokki ja hänellä jos kellä on aasialainen keittiö hallussa…

 

Ainiin, ja olin maanantaina Yle Puheen iltapäivässä Miia Krausen vieraana juttelemassa tapahtumasta, ruokabloggaamisesta sekä kevään ruokatrendeistä. Jos missasit lähetyksen, voit kuunnella sen tästä.
Nähdään lauantaina!