paulu_logo
Syön valehtelematta lähes joka päivä yhden smoothien. Se pitää nälkää, ja ennen kaikkea siitä tulee kokonaisvaltaisesti hyvä ja energinen olo. Kehittelin erityisesti viikonloppuaamuihin sopivan ylellisen, mutta terveellisen ja ravitsevan smoothiekulhoreseptin. Tällä hempeän vaaleanpunaisella ja mansikkaisella smoothiella voit yllättää tulevana ystävänpäivänä vaikkapa rakkaasi tai ystäväsi.
 

Smoothiekulhon viimeistelee rapea, sokeriton ja lisäaineeton granola eli muromysli.

smoothiebowl_smoothiekulho_2
Smoothien pinnalle on ripoteltu reilusti Paulúnsin herkullista sokeritonta ja lisäaineetonta kaakao ja vadelma granolaa. Granola on hampaissa ihanasti rouskuvaa muromysliä, jossa on rapean täysjyväviljan lisäksi taatelia ja vadelmaa. Granola sisältää luontaisesti kivennäisaineita ja vitamiineja sekä mukavasti kuituja.

smoothiebowl_smoothiekulho_pauluns_

Ravitseva smoothiekulho (2 annosta)

Tarvitset:
250g maitorahkaa
250g mansikoita
1 banaani

Lisukkeeksi:
1 dl Paulúns kaakao ja vadelma granolaa

mansikoita
vadelmia
kiwi-hedelmää
ananaskirsikoita
(tai kourallinen valitsemiasi hedelmiä ja- tai marjoja)

Valmistusohje:
Soseuta maitorahka, mansikat ja banaani tasaiseksi pehmeäksi massaksi teho- tai sauvasekotinta apuna käyttäen. Lusikoi seos tarjoilukulhoon. Ripottele smoothien pinnalle reilusti Paulúns kaakao ja vadelma granolaa. Viimeistele annos mansikoilla, vadelmilla, kiwillä sekä ananaskirsikoilla. Smoothie onnistuu vallan mainosti myös pakastemansikoita, ja koristeluun voit käyttää mitä tahansa marjoja- ja hedelmiä, siemeniä ja pähkinöitä granolan lisäksi.
smoothiekulho_smoothiebowl_1
 

Lisää herkullisia Paulúns-reseptejä voit katsoa täältä.

Yhteistyössä Paulúns
wwww.blogirinki.fi