Laskiaispullakausi on startannut <3
Kauden ensimmäiset laskiaispullat on syöty. Kun aloittaa kauden ajoissa, voi sesongista nauttia pidempään. Ja sitten vielä ne runebergintortut! Keskitalven pienistä iloista on syytä ottaa kaikki irti.
En olekaan tainnut täällä mainita, että bloggaan ruoasta oman blogini lisäksi myös Visit Helsingin blogin alla vieraskynäkirjoittajana, ja tämän vuoden herkullisen laskiaispullareseptin löydätkin täältä.
Hyvää alkanutta helmikuuta, kevät on jo tulossa!
Laskiaispullat on niin ihania. En syö kovinkaan paljon pullaa, mutta kyllä laskiaispullat pitää saada. Oltiin viime syksynä muistotilaisuudessa, kun miehen sukulainen haudattiin ja mulla oli pullapala ja kermakakkua lautasella. Sitä kermaa oli mennyt hieman pullan päälle ja ai että alkoi tehdä mieli laskiaispullia.
Juu, laskiaispullat ovat kyllä niin herkkua!
-Heidi