WTD:n Nata haastoi minut blogissaan paljastamaan oman #keittiöpaheeni. Kuluvalla viikolla onkin saatu kurkkia useamman täysverisen ruokabloggaajan juuri ja juuri päivänvaloa kestäviin ruokapaljastuksiin. Uskoisitko, että Jenni herkuttelee pakastepizzalla ja Alisa mäkkärin tuplajuustolla?
No mikä sitten luetaan keittiöpaheeksi? Sanoisin, että ruoka, jota ei itse valmisteta (eikä tiukan paikan tullen edes lämmitetä) – ja ne ravintoarvotkin voivat olla vähän niin ja näin. Makukaan ei välttämättä ole ihan sitä finediningia, mutta oikealla hetkellä #keittiöpahe tyydyttää salaisimmatkin makufantasiat.
Noh, minun keittiöpaheeni lienee valmiiksi marinoidut (!!!) tuliset kanansiivet. Kyllä, kuulitte oikein – eihän kukaan itseään kunnioittava foodie osta mitään lihaa valmiiksi marinoituna. Hunajamarinoidut broilerinsuikaleet ovat aiheuttaneet minulle traumoja, mutta joku noissa tulisissa kanasiivissä vetää puoleensa, aijettä, nams nams! Ne pitää vielä kärväyttää tulikuumassa uunissa rapeiksi ja hitusen liian tummiksi.
 
-”Ai sä oot ruokabloggaaja? No teillä on varmaan aina jotain tosi fiiniä ja hyvää ruokaa!” ”Ööö…”

p1610179

Ja kas tässä vielä herkulliset ennen ja jälkeen -kuvat, olkaa hyvä.

p1610184

 

Haastan samalla  Kaikki äitini reseptit -blogista tutun Nannan  sekä Sillä Sipulin Merituulin paljastamaan omat luurankonsa ruokakomeroiden kätköistä. 
 
Mikä on sinun salattu keittiöpaheesi?