WTD:n Nata haastoi minut blogissaan paljastamaan oman #keittiöpaheeni. Kuluvalla viikolla onkin saatu kurkkia useamman täysverisen ruokabloggaajan juuri ja juuri päivänvaloa kestäviin ruokapaljastuksiin. Uskoisitko, että Jenni herkuttelee pakastepizzalla ja Alisa mäkkärin tuplajuustolla?
No mikä sitten luetaan keittiöpaheeksi? Sanoisin, että ruoka, jota ei itse valmisteta (eikä tiukan paikan tullen edes lämmitetä) – ja ne ravintoarvotkin voivat olla vähän niin ja näin. Makukaan ei välttämättä ole ihan sitä finediningia, mutta oikealla hetkellä #keittiöpahe tyydyttää salaisimmatkin makufantasiat.
Noh, minun keittiöpaheeni lienee valmiiksi marinoidut (!!!) tuliset kanansiivet. Kyllä, kuulitte oikein – eihän kukaan itseään kunnioittava foodie osta mitään lihaa valmiiksi marinoituna. Hunajamarinoidut broilerinsuikaleet ovat aiheuttaneet minulle traumoja, mutta joku noissa tulisissa kanasiivissä vetää puoleensa, aijettä, nams nams! Ne pitää vielä kärväyttää tulikuumassa uunissa rapeiksi ja hitusen liian tummiksi.
-”Ai sä oot ruokabloggaaja? No teillä on varmaan aina jotain tosi fiiniä ja hyvää ruokaa!” ”Ööö…”
Ja kas tässä vielä herkulliset ennen ja jälkeen -kuvat, olkaa hyvä.
Haastan samalla Kaikki äitini reseptit -blogista tutun Nannan sekä Sillä Sipulin Merituulin paljastamaan omat luurankonsa ruokakomeroiden kätköistä.
Mikä on sinun salattu keittiöpaheesi?
ahahahaha !!!! 😀 ennen / jälkeen 😀
Haha en oo edes ruoka- tai mikään muukaan bloggaaja mut omistautunut kotikokki kyllä 😉 ja sama muuten kaiken valmiiksi marinoidun suhteen… Mut meillä nuo samat siivet on paras comfort food kun ei mitään muuta keksi/jaksa! Vinkki: jos on yhtään virtaa niin pilkkoo tonne alle muutaman porkkanan ja rosamundan. Siinä koko ruokaympyrä…
Hornetit on herkkua! Kiitos haasteesta. Pitää lähteä kauppaan…tuli hornetin himo…
😀 Tunnustan, että sama vika täällä…
Ja tossakin oot stailannu kun oot asetellu noin :). Kiitos haasteesta, mietitään.
Niin joo, eihän kukaan itseään kunnioittava ihminen syö hornetteja….Jeesus sentään kun ruokabloggaajat pitää itteään Jumalana ja einesruokia käyttäviä syntisinä….-Tiuku-
Kyllä, kovin on esteettinen esillepano 😉
-Heidi
Hah! Meitä on siis muitakin kuin minä!
-Heidi
No todellakin, muuttuhan se ulkonäkö huimasti lämmittäessä! 😉 Olis muuten helppoa, jos olis einesruokablogi…
-Heidi
Oho, pitänee ensi kerralla kokeilla!
-Heidi
Kirjoitinkin postauksessani, että kukaan itseään kunnioittava foodie eli "ruokafriikki". En pidä muita ihmisiä syntisinä lappaisivat he suuhunsa tai ostoskoriinsa mitä tahansa, se kun ei minulle kuulu. Olen lähinnä kiinnostunut omasta syömisestäni – ja siihen ei kyllä valmismarinoidut lihat kuulu, mikäli valinnanvaihtoehtoja vain on. (Hornetit tekevät tässä siis poikkeuksen.)
Haha! Tuli muuten mieleen, että tulisten siipien ystävänä diggaisitte varmana The Cockin kukonsiivistä. Ne on toosi hyviä.
-Heidi