Chiansiemenvanukaan maustaa mansikka, goji-marjat sekä mustikkajauhe. 

Chiansiemenvanukas (4 pientä annosta)

Tarvitset:
2,5 dl soijamaitoa tai mantelimaitoa
250 g maitorahkaa
125g mansikoita
2 dl mansikkakeittoa
Koristeeksi:


Superfoodeista vakkarikäyttöön on tiensä löytänyt chiansiemenet, jotka hellivät vatsaa. 
Goji-marjat puolestaan sopivat mielestäni hyvin mansikan kaveriksi. 
Superfoodeissa luotan ainoastaan luomulaatuun.
Valmistusohje:
Sekoita chiansiemenet soijamaitoon, ja anna seoksen tekeytyä ja hyytyä jääkaapissa vähintään vartin ajan. Aja maitorahka, mansikat, mansikkakeitto sekä goji-marjat tehosekoittimessa tai sauvasekoitinta apuna käyttäen tasaiseksi massaksi.
Lusikoi annoskuhojen pohjalle chiansiemenhyytelöä, ja lusikoi päälle mansikka-rahkaseosta. Koristele annokset mustikkajauheella, chiansiemenin sekä goji-marjoin.
Chiansiemenvanukas käy hyvin aamu- tai välipalasta tai terveellisestä jälkkäristä.
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.