Chiansiemenvanukas (4 pientä annosta)
Tarvitset:
2,5 dl soijamaitoa tai mantelimaitoa
3 rkl luomu chiansiemeniä
250 g maitorahkaa
125g mansikoita
2 dl mansikkakeittoa
2 rkl luomu goji-marjoja
Koristeeksi:
Superfoodeista vakkarikäyttöön on tiensä löytänyt chiansiemenet, jotka hellivät vatsaa.
Goji-marjat puolestaan sopivat mielestäni hyvin mansikan kaveriksi.
Superfoodeissa luotan ainoastaan luomulaatuun.
Valmistusohje:
Sekoita chiansiemenet soijamaitoon, ja anna seoksen tekeytyä ja hyytyä jääkaapissa vähintään vartin ajan. Aja maitorahka, mansikat, mansikkakeitto sekä goji-marjat tehosekoittimessa tai sauvasekoitinta apuna käyttäen tasaiseksi massaksi.
Lusikoi annoskuhojen pohjalle chiansiemenhyytelöä, ja lusikoi päälle mansikka-rahkaseosta. Koristele annokset mustikkajauheella, chiansiemenin sekä goji-marjoin.
Chiansiemenvanukas käy hyvin aamu- tai välipalasta tai terveellisestä jälkkäristä.
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.
12 joulukuun, 2015
Jätä kommentti