avokadosuklaamousse_4-1

 
Okei, okei, myönnetään – olen tämän trendiherkun kanssa reilun vuoden myöhässä suurimmasta suosioaallosta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Postauksen suklaamousse saa kermaisen suutuntuman täyteläisestä ja rasvaisesta avokadosta. Makeutta mousseen tuo hunaja sekä aito vanilja.

Avokado-suklaamousse (4:lle)

Tarvitset:
2 kypsää ja pehmeää avokadoa
0,5 dl kookos-riisimaitoa
4 rkl raakakaakaojauhetta
3 rkl hunajaa
1 vaniljatanko
ripaus sormisuolaa

Koristeeksi:
Mustikoita
Ruusunnuppuja (ruusuteetä)

avokadosuklaamousse_11-1

 

Valmistusohje:
Halkaise avokadot ja poista kivet. Kaavi sisukset kulhoon lusikkaa apuna käyttäen. Lisää joukkoon kookos-riisimaito, raakakaakaojauhe, hunaja, vaniljatangon siemenet sekä ripaus sormisuolaa. Surauta massa tasaiseksi blenderissä tai sauvasekoitinta apuna käyttäen. Tarkista maku, ja lisää tarvittaessa hunajaa ja/tai suolaa. Lusikoi avokado-suklaamousse tarjoiluastioihin ja koristele mustikoin sekä ruusunlehdin.

Alkuperäinen resepti lainattu Hannalta.