Ravintolakerho kaksipistenolla kokoontui viime viikolla Sinne Helsingissä rapujen äärellä.
Mukana menossa olivat tuttuun tyyliin Laura, Hanna, Nata, Tiina sekä Tiia ja Mikko

Sinne Helsinki lähestyy perinteisiä rapujuhlameininkejä astetta iisimmällä otteella, ja saksiniekat tarjoillaankin rennosti cajun-hengessä. 

Ennen rapuihin siirtymistä herkuttelimme Sinnen tavaramerkiksi muodostuneilla uunituoreilla spelttisämpylöillä voin kera. Näitä on mahdotonta vastustaa!

Kotimaiset täpläravut tarjoiltiin kuumina suuresta kattilasta jättimäiselle vadille kaadettuna tulisen makkaran, savustettujen katkarapujen, varhaispesnoiden, maissin ja remoulade-kastikkeen kera.


Koska kyseessä oli rapujuhlat, sidoimme asiaankuuluvat kaulurit kaulaan ja käärimme hihat ylös. Alla Natan tyylinäyte.
Ravut ovat klähmäistä, ihanan sottaista ja mehukasta sormiruokaa parhaimmillaan.
Cajun-henkinen rapuannos on mielestäni nerokas. Hyvää ja rentoa ruokaa ystävien kesken. Uskoisin annoksen uppoavan myös vähemmän vannoutuneille rapufaneille, sillä annos pitää sisällään paljon muutakin kuin pelkkiä saksiniekkoja. 
Syömisessä pääsee kuitenkin aidon rapujuhlien tunnelmaan, eikä annoksen hinta päätä huimaa.  Parhaimmillaan tai pahimmillaankin kun yhdestä ravusta saattaa joutua pulittamaan yli kahdeksan euroa ravintolamiljöössä. Sinnen cajun-ravut voidaan nauttia joko alkuruokana 4-6 hengelle tai pääruokana 2-4 hengelle. Hintaa tälle jättimäiselle vadille tulee 89 €

Tarjoilijoiden tuodessa vadit pöytään pudistelimme päätämme ja naureskelimme yhteen ääneen kuinka emme koskaan saisi syötyä kaikkea…

Mutta nyt ruokabloggaajat taisivat aliarvioida itsensä – nimittäin kaikki meni, ihan kaikki!

Kaiken tämän ruokamäärän jälkeen meitä hemmoteltiin vielä aivan uskomattoman hyvällä jälkiruokaviinillä, jossa maistui hienostuneesti mansikka, vadelma sekä punaiset marjat.

 Ah, iso suositus tälle! Ja erityiskiitos sommelierille viinivalinnoista.
 Natan stoorin illan kulusta voit lukaista täältä.

 Yhteistyössä Sinne Helsinki
Rapuja tarjoillaan 26.9 saakka.