Käväisi Flow-viikonloppuna myös Ravintolapäivässä: Ruttopuistossa, Esplanadilla sekä Karhupuistossa. Ja luoja sitä tarjonnan ja ihmismassan määrää! Mahtava meininki. Nuoret varhaisteinit myivät itsetehtyjä leivoksia, ja ihanat vanhat mummelit perheresepteillä väsättyjä herkkuja.
Ensimmäisenä Ruttopuistossa seurueemme huomion kiinnittivät söpöt miniblinit.
Maistelin pesto-mozzarellaversiota, joka toimi oikein hyvin.
Tosin tällä herkulla ei tainnut olla paljoa tekemistä perinteisen blinin kanssa, mutta väliäkös sillä, maku on kaikkein tärkein.
Elisabeth nappasi itselleen marokkolaiseen tapaan täytetyn vegekääryleen.
Ja mikä parasta, etninen ruoka oli tapahtumassa erittäin kattavasti edustettuna.
Mitä silmänruokaa!
Cakepopseja eli kakkurikkareita.
Myös Alex ja Marko päätyivät marokkolaiseen vegeruokavalintaan.
Nämä daamit olivat taikoneet perunarieskasta trendikästä streetfoodia erilaisin täyttein.
Marko ja Alex kehuivat kilpaa kioskin sienitäytteistä rieskaa.
Ravintolapäivän suurin ongelma on valinnan vaikeus sekä annosten valtava määrä.
Kaikkea kun ei jaksa maistaa vaikka haluaisikin.
Tällä kertaa Ravintolapäivässä oli myös paljon juomien ja smoothieiden myyjiä.
Nyt mietin kuumeisesti omaa ravintolaideaa seuraavaksi Ravintolapäiväksi.
Ideoita?
Ehdotus: lihapullabaari.
Hyvät lihapullat maistuvat aina ja meidänkin blogissa vanhanajan lihapullien resepti keikkuu top5:n kärjessä viikosta ja kuukaudesta toiseen.