Jogurttijäätelön pohjana käytetään täyteläistä turkkilaista jogurttia, jonka voi voi maustaa hedelmillä tai marjoilla.
Mango-jogurttijätelöt (4 kpl)
Tarvitset:
2 dl turkkilaista jogurttia
150 g kypsää, pehmeää mangoa
(tarvittaessa 1 rkl hunajaa makeutukseen)
Tarvitset myös:
Jäätelö- tai mehujäämuotteja
Valmistusohje:
Lusikoi jogurtti sekä kuorittu ja pilkottu mango kulhoon. Aja massa tasaiseksi tehosekoitinta tai sauvasekoitinta apuna käyttäen. Tarkista maku. Mikäli haluat jäätelöön lisämakeutta, lisää massaan aavistus hunajaa. Kaada jäätelömassa muotteihin ja anna jäätyä vähintään neljän tunnin ajan.
Namskis! Täytyy kokeilla. Kiitos vinkistä! 🙂
Eipä kestä!
-Heidi