Jogurttijäätelön pohjana käytetään täyteläistä turkkilaista jogurttia, jonka voi voi maustaa  hedelmillä tai marjoilla.

jogurttija25cc2588a25cc2588telo25cc2588_itsetehty_c_ruoka_-1

Mango-jogurttijätelöt (4 kpl)

 Tarvitset:

2 dl turkkilaista jogurttia
150 g kypsää, pehmeää mangoa
(tarvittaessa 1 rkl hunajaa makeutukseen)

Tarvitset myös:
Jäätelö- tai mehujäämuotteja

Valmistusohje:
Lusikoi jogurtti sekä kuorittu ja pilkottu mango kulhoon. Aja massa tasaiseksi tehosekoitinta tai sauvasekoitinta apuna käyttäen. Tarkista maku. Mikäli haluat jäätelöön lisämakeutta, lisää massaan aavistus hunajaa. Kaada jäätelömassa muotteihin ja anna jäätyä vähintään neljän tunnin ajan.