Flow-viikonloppu oli hektinen kuin mikä, sillä festareiden lisäksi ohjelmaan mahtui mm. yhdet rapujuhlat, ravintolapäivä, purjehdusta, Helsingin ruokakierros – kenenkäs muunkaan kuin edellisissä postauksissa vilahteiden Alexin ja Markon kanssa. Mainituista ohjelmanumeroista johtuen Flowssa käytetty aika oli minimalistista, ja jouduin tekemään niin ravintolavalintojen kuin keikkojenkin suhteen nopeita täsmäiskuja.
Ensimmäinen täsmäisku oli Farangin karkkipossu. 
Festareiden parhaaksi annokseksi tituleerattu setti ei jättänyt kylmäksi. 
Olisin voinut syödä näitä useammankin kuin yhden.
Kundit vakuuttuivat flown esiintyjä- ja safkakattauksesta.
Alexin ja Markon haastatellessa Flown järjestäjätahoja pressipuolella minä ja Elisabeth suuntasimme vielä Lie Mi-ravintolan telttaan pho-keitoille.
Superhyvää, ja kerrankin tuoreita yrttejä oli keitossa riittävästi.

Richard McCormicin ruokarekan kupeessa olisi ollut tarjolla kookosraakajätskiä, ja harmittelin vielä seuraavanakin päivänä, etten ostanut itselleni annosta maistajaisiksi. Jätskikojulla oli koko ajan jonoa, ja annokset näyttivät herkullisilta ja söpöiltä. Maistoitteko te tätä? 
Oliko yhtä hyvää kuin mitä näytti?

Keikkapuolelta näin ainoastaan Pet Shop Boysin ja Beckin keikat, jotka kylläkin toimivat kivasti. Erityisesti pidin Pet Shop Boysin lavashowsta, jonka visuaaliseen puoleen oli panostettu.

Ensi vuonna näemme taas, toivottavasti paremmalla ajalla!