Lovechockin uudet raakasuklaamakeiset saapuvat kauppoihin syyskuussa. 
Nämä makeiset ovat yksinkertaisuudessaan manteleita tai kuivattuja hedelmiä, joita päällystävät rapeat raakasuklaakuorrutteet.  Jokaisessa palassa on ripaus supersieni reishiä eli lakkakääpää, jonka terveysvaikutukset ovat tuttuja kiinalaisesta lääketieteestä tuhansien vuosien ajalta. 
Minuun upposi parhaiten raakasuklaalla ja kookoksella kuorruteut rusinat, nams!
  

Sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi kuvassa näkyvät kauniit suklaarasiat ja päästä maistelemaan herkkuja jo etukäteen. 

 

Osallistu arvontaan jättämällä kommentti postauksen kommenttiosioon. Jätäthän kommentin lisäksi säköpostiosoitteesi ja muistathan korvata osoitteesi miukumauku (at)-merkein mahdolliselta roskapostilta suojautumiseksi.

Arvontaan voi osallistua lauantaihin 25.7 saakka.
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Onnea arvontaan!

Yhteistyössä Sugar Helsinki