Nämä kasvisnyytit sopivat erinomaisesti grillatun lihan tai kalan kaveriksi. 
Kasvisten ohella nyyteissä maistuu fetajuusto, oliiviöljy sekä mausteet.

Kasvisnyytit grillissä (4:lle)

Tarvitset:
1 kesäkurpitsa
2 paprikaa
1 nippu kevätsipulia varsineen
1 pkt herkkusieniä
1 pkt fetajuustoa
hyvälaatuista oliiviöljyä
sormisuolaa
vastarouhittua mustapippuria

Tarvitset myös:
foliota

Valmistusohje:

Pilko kesäkurpitsa, paprikat, kevätsipulit varsineen sekä herkkusienet. Kuutioi myös fetajuusto. Laita ainekset suurehkoon kulhoon, ja valuta päälle runsaasti oliiviöljyä, sekä mustapippuria ja suolaa. Sekoita. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa öljyä tai mausteita. Annostele seos neljään folionyyttiin, ja purista ne napakasti kiinni. Anna nyyttien kypsentyä grillissä 20 minuutin ajan tai kunnes kasvikset ovat pehmenneet.