3_logo
Olen avautunut blogissa useampaan kertaan ”lakritsihulluudestani”. Suosikkimakeiseni on lakritsi, juon töissä lakritsijuuriteetä ja joulun alla hilloan luumut riisipuuron kaveriksi lakritsijuurijauheen kera. Arvata siis saattaa, että suosikkijäätelömakuni on myös lakritsi. Olen jo vuosia vaahdonnut siitä, kuinka vaikeaa Suomesta on saada hyvää ja aidon makuista lakritsijäätelöä. Sitä tavallista vaniljajäätelöä jonka sisällä on kovia kikkareisia lakritsiviiruja kun ei lasketa hyvällä tahdollakaan lakujäätelöksi!
Tutustuessani uuteen jäätelömerkkiin, ostan aina valikoiman salliessa lakritsinmakuisen version. Sen perusteella teen päätökseni tutustua tai jättää tutustumatta jäätelömerkin muihin makuihin. Ja tästä pääsemmekin itse asiaan. 3 Kaverin Jäätelöitä on kehuttu kovasti ja ne ovat saavuttaneet vankan fanijoukon myös ystävieni parissa. Nappasin jokunen viikko sitten ruokakaupasta mukaani lakritsijäätelöpurnukan (uutuusmaku) ja jännityksellä odotin mikäli valikoimissa olisi viimeinkin yksi riittävän hyvä kunnolla lakritsilta maistuva jäätelö. Ja olihan se! Ai että kuulkaas, ehtaa, tummaa ja vahvan lakritsinmakuista jäätelöä sekä pehmeää ja valuvaa lakritsikastiketta. Rakkaussuhde oli sinetöity.
Makukokemuksesta haltioituneena päätin maistella 3 Kaverin Jäätelöitä enemmänkin ja tehdä siitä oman postauksen.  Hyvä näin, sillä myös korvapuustijäätelö on omaa luokkaansa, kuten myös mustikka-kardemummajäätelö. Marjaisissa makuvaihtoehdoissa pidän erityisesti marjojen raikkaasta, luonnollisesta ja aidosta mausta.
 
 

Minun suosikkimakujani ovat: lakritsi, korvapuusti ja mustikka & kardemumma.kolmekaveria_jaatelo-1

3 Kaverin Jäätelö on suomalainen jätskitehdas, joka sijaitsee Itä-Helsingissä. Nimensä mukaisesti sen on perustanut kolme kaverusta: Heikki, Ilkka ja Sauli. Kaverukset valmistavat jäätelönsä puhtaista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista. Maito, kerma, kananmunat sekä marjat saapuvat kotimaisilta tiloilta, eikä keinotekoisia maku-, väri- tai aromiaineita käytetä. Periaatteessa nämä jätskit syntyvät samoista aineista, joista kotona valmistettava jäätelökin.

 

Rakenteeltaan jäätelöt ovat pehmeitä ja helposti lusikoitavia.
kolmenkaverinjaatelo252812529-1

 

Marjoja sisältävät jäätelöt ovat mukavan raikkaita sekä kepeitä – ja mikä parasta: aidot marjat maistuvat voimakkaasti ilman esanssista tai keinotekoista äklömakeaa makua.kolme_kaveria_mansikka_vanilja_-1

 
Tai miltä kuullostaisi mustaherukka-appelsiinijäätelö?
kolme_kaveria_jaatelo_makuja-1
 
 Mikä on sinun tämän kesän suosikkijäätelösi? Minä olen löytänyt omani.
kolmekaveria_jaatelo__-1
 
 
Yhteistyössä 3 Kaverin Jäätelö