Juotavat smoothiet ovat vaihtuneet maailmalla lusikoitaviin versioihin, jotka koristellaan marjoin, hedelmin, pähkinöin ja siemenin. Osa näkemistäni kulhoista on muistuttanut enemmänkin taideteoksia, niin tarkasti päälliset ovat saatu aseteltua. 
Tässä minun astetta rennompi versio trendikkäästä herkusta.

 

Smoothiebowl (1 iso annos tai 2 pientä annosta)

Tarvitset:
250g maitorahkaa
200g pakaste(mansikoita)
1 dl (sokeritonta) mansikkakeittoa

Koristeeksi:
banaania
saksanpähkinöitä
mansikoita
chia-siemeniä
kiwiä

Smoothiebowlin valmistus:

Aja maitorahka, mansikat ja mehukeitto tasaiseksi massaksi tehosekoittimessa tai sauvasekoitinta apuna käyttäen. Massa saa jäädä suhteellisen paksuksi ja jämäkäksi, jotta sen päälle aseteltavat koristeet eivät uppoa smoothieen. Lusikoi massa tarjoilukulhoon ja koristele makusi mukaisesti.