Tämä on todellinen klassikkoresepti. Äidilläni oli eilen mökillä ruoanlaittovuoro ja hän valmisti niin mureita ja pehmeitä possunpihvejä, että niistä oli pakko blogauttaa. Itselläni tulee harvemmin kokattua possua tai pihvejä, joten kiitos äidin tämä klassikko on nyt saatavillanne.
Äidin tekemää ruokaa.

 

Leivitetyt porsaanfileepihvit (10 kpl)

Tarvitset:
1 kg porsaan ulkofilettä
3 dl maustettuja korppujauhoja

Paistamiseen:
voita paistamiseen

Maustamiseen:
soijaa

Valmistusohje:

Poista fileestä suurimmat kalvot. Leikkaa liha n. yhden sentin paksuisiksi pihveiksi. Hakkaa pihvit mahdollisimman ohuiksi lihanuijaa apuna käyttäen. Pyöräytä pihvit korppujauhoissa kauttaaltaan. Paista pihvejä kuumalla pannulla voissa 1-2 minuuttia per puoli. Viimeistele pihvit pienellä lirauksella soijakastiketta. Tarjoile pihvit haluamasi lisäkkeen kanssa.