Vietimme pääsiäisen mökillä isolla porukalla perheen kesken. Mukana menossa oli vanhempani sekä siskoni perhe lapsineen plus veljenpojat. Pääsiäinen sujui minun osaltani armottoman kokkauksen merkeissä – ja valmistin ensimmäistä kertaa niin lampaan kareita kuin possunposkia.  Lisäksi kokkasin lapsille heidän toiveruokiaan, nakkikastiketta sekä spagettia jauhelihakastikkeella. Ja kun kokkaa kymmenelle, työtä ja tiskiä riittää. Siinä samassa järjestimme lapsille pääsiäismunajahdin aarrekartan avustuksella, askartelimme, piirsimme ja lilluimme tuntikaupalla paljussa.
Samalla reissulla päätimme juhlia nuorimman siskontytön ja veljenpojan syntymäpäiviä, jotka asettuivat molemmat mukavasti pääsiäisen tienoolle. Paketoimme lahjat ja viritimme mökin kattoon viirikoristeet ja muut aiheeseen liittyvät rekvisiitat.
5-vuotias synttärisankarisöpöliini
Kevään kunniaksi leivoin perinteisen mansikkatäytekakun.
Lasten ikisuosikki – mokkapalat. 
Reseptin näihin maailman parhaisiin mokkapaloihin löydät tästä.

 Synttäreillä maskotin virkaa toimitti vaaleanpunainen yksisarvinen piñata – joka oli täytetty pääsiäiskarkeilla sekä suklaamunilla.
 
 Perinteisen mansikkakakun resepti tulee blogiin pian.