Arvonnan voitti Riikka alla olevalla suklaamuistolla:
”Tällä hetkellä ensimmäisenä mieleeni juolahtaa muisto viime kesältä, kun raahauduin seitsemänteen ja viimeiseen yövuoroon väsyneenä kuin mikä. Vettä satoi ja ilma huokui harmautta. Mieltäni lohdutti tieto että valvoisin hyvän ystäväni kanssa. Osastollemme tultuani odotti pöydällä kaunis purkki käsintehtyjä raakasuklaa konvehteja ja ystäväni toitotti niin että osasto raikui että; 
”No minä vähän ajattelin Sinua ihanainen, raskaan työn raataja!”

Kun meno osastolla rauhoittui ja väki nukkui, popsimme yhdessä mahtavia suklaita ja katselimme Sinkkuelämää-sarjaa televisiosta. Tämä suklaa-muisto tällä hetkellä niin mieltäni lämmittää. Ja varmasti paljon myöhemminkin, sillä kauniissa suklaa-rasiassa säilyy tällä hetkellä tyttäreni tuttikokoelma ^^ <3″
 
Suurkiitos kaikille osallistujille, että jaoitte tarinanne kanssani.