Taannoisen lukijakilpailun palkinnon, eli illallisen bloggaajaseurassa voitti ihastuttava Fab Food-blogin pitäjä Riia. Mukana menossa oli myös Hanna ja hänen lukijakilpailunsa voittaja Mama Gastro-blogin takaa. Hauska sattuma, että meidän molempien  aveciksi valikoitui lukijoiden joukosta ruokabloggaajat. Luvassa oli siis hyvää ruokaa herkkuja arvostavassa seurassa.
Peninsula 1899-ravintolan hotpot-elämys oli minulle ensimmäinen laatuaan. Hotpot on nimensä mukaisesti pöytään tuotava kuuma pata, joka pitää sisällään kahta erilaista kiehuvan kuumaa maustelientä. Mausteliemien lisäksi padan ympärille tuodaan erilaisia raaka-aineita, kuten äyriäisiä, kalaa, vihanneksia, tofua sieniä, nuudeleita ja lihaa. Kukin syöjä voi nostaa mieleisiään raaka-aineita kypsymään liemeen. Valtaosa aineksista kypsyy mausteisessa liemessä vain parissa minuutissa. Mausteliemien tulisuus on säädeltävissä toiveiden mukaisesti. Kypsät raaka-aineet nostetaan omalle lautaselle  reikäkauhaa apuna käyttäen maapähkinä-sesamkastikkeen kanssa nautittavaksi.
Hotpot miedolla ja tulisemmalla mausteliemellä
 
Äyriäis- ja kalavalikoima oli ehdoton suosikkini. 
Tiikerirapuja, mustekalaa, simpukoita, tuoretta kalaa – täydellistä!
Lihalajitelmasta löytyi  muun muassa naudan- ja lampaanlihaa sekä pekonia.
Kivointa hotpot-illallisessa on se, kun pääsee itse hämmentämään soppaa toivomillaan raaka-aineilla ja ihmettelemään niiden kypsymistä. Hotpot illallinen toimii kivasti sosiaalisena ja rentona ruokailutyylinä, joka murtaa varmasti jään muodollisemmassakin illallisseurueessa. Hotpot maksaa 28€ per henkilö, ja se tarjoillaan minimissään kahdelle hengelle kerrallaan. Kaikkia aineksia tuodaan pyydettäessä lisää pöytään ilman lisämaksua, lukuunottamatta rapuja. Hinta-laatusuhteen voidaan siis todeta olevan kohdillaan, ja isompikin mies saa varmasti vatsansa täyteen hotpotin äärellä.


Kasvis- ja tofuvalikoimasta suosikkejani olivat erilaiset sienet. 
Tavallinen perunakin maistui mielettömän hyvältä mausteliemessä kypsennettynä.

”Take your time and enjoy litlle things in life…”
Tavoite vuodelle 2015!

Yhteistyössä Peninsula 1899

Erityiskiitos kaikille kilpailuun osallistujille, sekä voittajalle hyvästä seurasta.