No niin kaikki sosiaalisen median tykittäjät, blogini löytyy myös Instagramista, Facebookista ja Twitteristä. Oikeastaan blogini on löytynyt sieltä jo pidemmän aikaa, mutta olen vallan unohtanut muistuttaa teitä lukijoita siitä täällä blogin puolella. Instagramista löydät paljon sellaista materiaalia, joka ei blogin puolelle päädy. Pääosin pysyn ruokateemassa, mutta joukkoon  saattaa lipsahtaa satunnaisia mäyräkoira- ja fiiliskuvia, millä ei ole minkään valtakunnan tekemistä ruoanlaiton kanssa.
Seuraa Tiskivuoren Emäntää Instagramissa @tiskivuorenemanta
Instasta löydät  myös parhaat ”behind the scenes”-otokset sekä mönkään menneet reseptiharjoittelut.

Etkö ole vielä sivuni Facebook-tykkääjien joukossa? Korjaa tilanne tästä.

Sainko päänne jo riittävän pyörälle kaikista seurattavista härpäkkeistä?
Jos siltä tuntuu, voit myös jatkaa seuraamista täällä tutun ja turvallisen blogin puolella.