Vesimelonit olivat tarjouksessa lähikaupassa, ja olen raahannut niitä parisen kappaletta kotiin viikonlopun aikana. Myös nektariinit ovat parhaimmillaan juuri nyt, joten rasia niitäkin lähti mukaan. Tein aineksista raikkaan kesämehun, jossa maistuu viilentävä minttu.

Vesimeloni-nektariinimehu mintulla (1 annos)
1/4 osa pienehköstä vesimelonista
2 nektariinia
muutama tuore mintun lehti
jääpaloja

Kuutioi vesimeloni. Kuori nektariinit ja poista niistä kivet. Surauta vesimeloni ja nektariinit tasaiseksi massaksi tehoseittimessa tai sauvasekoittimella. Siivilöi mehu, jotta saat poistettua nesteestä ylimääräiset vesimeloninsiemenet ja muut ”roippeet”. Lisää mehuun muutama tuore mintunlehti ja surauta vielä kertaalleen sekaisin tehosekoittimessa. Nauti kylmänä jääpalojen kera.