Mökin lähikaupan hevi-osastolla komeili tarjouksessa pieniä ja söpöjä Angello-paprikoita. Nappasin päättäväisesti pari pakettia mukaani, ja tiesin heti mitä aion niistä tehdä. Viimeisten viikkojen aikana olen nähnyt useamassa blogissa reseptin juustolla täytettyihin pikkupaprikoihin, jotka ovat kääräisty pekoniin ja kypsennetty grillissä. 
Hämäävästä ulkonäöstään huolimatta Angellot eivät ole tulisia chilejä, vaan makeita, siemenettömiä paprikoita. Juuri sopivan kokoisia naposteluun sekä täytettäväksi ja grillattavaksi.
Olisiko näistä pikkupaprikoista vastusta klassisille juustotäytteisille
 pekoniin käärityille herkkusienille?


Täytetyt pikkupaprikat grillissä

n. 8 kpl Angello-paprikoita
1 pkt/150g pekonisiivuja
1 pkt /100g tuore- tai sulatejuustoa

 
Huuhtaise paprikat veden alla ja kuivaa ne talouspaperilla. Tee paprikoiden sivuun pieni viilto ja täytä ne mieleiselläsi tuore- tai sulatejuustolla. Kääräise paprikan ympärille pekonin siivu. Kypsennä grillissä kunnes pekoni on ottanut itseensä hieman väriä ja muuttunut sopivan rapeaksi.