Toivottavasti olette selvinneet sateisesta, kylmästä (ja jopa rakeisesta juhannuksesta)! Nyt on aika palata arkeen ja samalla kertoa kuka voitti soman ja kompaktin Moccamaster Cup-one kahvinkeittimen.
Ensin suuri kiitos jokaiselle arvontaan osallistuneelle. Oli mukava lueskella teidän tarinoita ja kuvauksia täydellisistä kahvihetkistä.


Arvonnan voitti kommentoija nimimerkillä ”My heart is here”.
”Lempparikahvihetkeni on aamukahvi rauhassa kotona. Näin sinkkuuntumisen myötä, olen lähes joka aamu nauttinut kahvit sängyllä istuskellen ja lehtiä selaillen- jotain, mistä en seurustellessa päässyt nauttimaan. Menee ehkä avautumisen puolelle, mutta juurikinin kahvi ja sen ympärillä tapahtuneet hetket on olleet merkittäviä tänä vuonna, oman selviytymisen ja ihanien uusien muistojen kannalta. Tämä kahvinkeitin kruunaisi aamukahvini, suloisuudellaan ja käytännöllisyydellään. 🙂
Valkoinen keitin hurmasi minut, sen varmaan valitsisin!”
Onnea vielä kerran!
(Voittajaan on oltu jo yhteydessä henkilökohtaisesti kahvinkeittimen toimittamiseksi)


Yhteistyössä Moccamaster