Terveisiä evakosta. Keittiöremontti on siis jo valmistunut, mutta nyt jyrän alla on kylpyhuone. Onneksi kylppäri valmistunee tällä viikolla, ja pääsen taas omaan keittiöön kokkailemaan.
Kesälomakin on pian ohi ja paras mansikka-aika takanapäin, mutta onneksi toreilta saa vielä tovin ihania kotimaisia marjoja. Tämän postauksen reseptissä maistuvat mustikat, vadelmat ja karhunvatut rapeiden vohvelikeksien ja täyteläisen mascarponevaahdon kera.
Samalla osallistun reseptilläni Jules Destrooperin sekä Ravintola Postresin järjestämään jälkiruokahaasteeseen. Kilpailen kahdeksan muun ruokabloggaajan kanssa parhaasta jälkiruokareseptistä. Voittajabloggaajan jälkkäri saa paikan Ravintola Postresin jälkiruokamenulta. Kääk, nyt jännitetään sormet ristissä, josko luomukseni päätyisi tarjolle Michelin tähden ravintolaan! Kaiken kukkuraksi voittajalle heruu kahden hengen illalliskortti Postresiin sekä  runsas Jules Destrooper lahjakori. Lykkyä tykö kanssakilpailijoille!

 Marjakimara kauden marjoilla 


 
Marjakimara mascarponevaahdolla (3 annosta)

1 pkt Jules Destrooper Butter Crisp – keksejä
vadelmia
mustikoita
karhunvattuja
(tai mitä tahansa muita kauden marjoja)

Mascarponevaahto
1dl mascarponejuustoa
2 rkl tomusokeria
2 dl kermavaahtoa

Koristeluun
sitruunamelissan lehtiä
tomusokeria

Mascarponevaahdon valmistus:
Sekoita mascarponejuusto ja sokeri keskenään kulhossa. Vatkaa kerma vaahdoksi ja nostele se varovasti juusto-sokeriseokseen.

Annoksen asettelu:
Lado keksejä, marjoja sekä mascarponevaahtoa vuorotellen kerroksittain lautaselle. Koristele annos lopuksi sitruunamelissan lehdillä sekä tomusokerilla.