Kehittelin jääkaapin ja pakastimen perukoilta löytyneistä aineksista tonnikalasalaatin, jossa oli raaka-aineina yhtä sun toista. Salaatista tuli super ruokaisa, ja varmasti raavaampikin mies saa vatsansa täyteen tällä reseptillä. 
Oletteko muuten huomanneet, että liian usein ravintolassa tilatut salaatit ovat aivan naurettavia hintaansa nähden. Lautasella on salaatinlehtien ja kurkun lisäksi pieni nökäre varsinaista lisuketta. Tilasin taannoin Lontoossa pääruoaksi kanasalaatin, ja olihan salaatissa kanaa, ruhtinaalliset kahdeksan pientä suikalepalaa. Noh, nälkähän siinä oli taas tunnin päästä. Ei näin!

 Tonnikalasalaatti (4 isohkoa annosta)

1 ruukku salaattia
5 tomaattia
puolikas kurkku
1 avokado
1 dl keitettyjä herneitä
3 keitettyä kananmunaa
1 omena
kourallinen viinirypäleitä
fetajuustokuutioita öljyssä
1 prk vaaleaa tonnikalaa vedessä

paahdettuja kurpitsansiemeniä
sinappista salaatinkastiketta