Aamu ei voi alkaa huonosti, mikäli aamupala näyttää tältä. Kokeilin tänään ensimmäistä kertaa proteiinipannareiden valmistusta. Reseptiin ei ole lisätty mitään varsinaista proteiinivalmistetta, mutta halutessaan voisi osan jauhoista varmasti korvata esim. maustamattomalla proteiinijauheella. Reseptissä ei ole käytetty lainkaan sokeria eikä vehnäjauhoja. Pannarit paistettiin pienessä määrässä kookosöljyä.


Proteiinipannukakut (4 pienehköä tai 2 suurta)

4 kananmunaa
1 dl kaurajauhoja
2 rkl mantelijauhoja
1 banaani
2 rkl rasvatonta maitorahkaa
ripaus sormisuolaa
ripaus kardemummaa
1-2 rkl steviajauhetta
kookosöljyä paistamiseen

Pinnalle:
mansikoita
banaania
sokeritonta luomu maapähkinälevitettä
rasvatonta maitorahkaa maustettuna stevialla ja aitovaniljalla

Lisää kananmunien jokkoon jauhot, maitorahka ja mausteet. Sekoita tasaiseksi taikinaksi kulhossa. Lopuksi lisää joukkoon muussattu banaani ja sekoita vielä kertaalleen. Paista pannukakut miedolla lämmöllä paistinpannulla pienessä määrässä kookosöljyä.