Ystäväni on perustanut Kallioon Kaarlenkadulle persoonallisen konseptimyymälän nimeltä Frida marina, jossa myydään second hand-vaatteiden lisäksi myös kodintavaraa ja astioita. 
Tilan perällä toimii ihastuttava kahvila, jonka pannussa poriseen mm. Puro-luomukahvi. Teenjuojana olen erityisen ilahtunut kahvilan laajasta teevalikoimasta. Useampia laatuja saa myös ostettua kotiinviemisiksi. Ensi kerralla mukaani lähtee ehdottomasti uutena suosikkina Clipperin lakritsanjuuritee. Lakritsan maku on niin voimakas, että se vie melkein makeanhimonkin mennessään.
Olen viemässä ensi viikolla kondintavaroiden puolelle myyntiin joitain astiasettejä, jotka ovat jääneet vähemmälle käytölle. Vinkkivitonen siis teille astiahaukoille – käykää tekemässä löytöjä! Tai mikäli kaappisi pursuaa käyttämättömiä astioita, etkä jaksa raahata niitä kirpparille – vie ne myyntiin Frida marinaan.