Blogini on kutsuttu mukaan täysin uudenlaiseen lokakuun aikana julkaistavaan blogiyhteisöön. Indiedaysin blogiportaali uudistuu, ja pian pääset tarkastelemaan jopa  300 laadukasta blogia yhdellä vilkaisulla. Mielenkiintoisinta tässä uudessa blogiyhteisössä on se, että pääset näkemään useiden blogien postaukset värikkäänä kuvavirtana yhdellä silmäyksellä. Tämä mahdollistaa uusien kiinnostavien blogien ja reseptien löytämisen helposti. Ja mikä parasta, mukana on useita laadukkaita ruokablogeja ideoita ja inspiraatiota pursuen.

Nyt sinulla on  mahdollisuus päästä kurkkaamaan palvelun betaversiota ennen kuin varsinainen sivusto julkaistaan. Toimi siis näin:

1. Klikkaa itsesi sivustolle: http://indiedays.com/showroom/inspiration/ 
2. Jätä sähköpostisi listalle.
3. Saat pian sähköpostiisi tunnukset, joilla pääset tutustumaan tarkemmin Indidays Inspiration-blogiyhteisöön.
Tässä vielä muutama ”sneak peek”-kuva: