Sunnuntain salaatti koottiin jääkaapin perukoilta löytyneistä aineksista. Lopputuloksena oli mukavan ruokaisa salaatti, johon toivat ryhtiä uunissa paahdetut punajuuret sekä fetajuusto.

Lohisalaatti punajuurella & fetalla

pari kourallista tuoretta pinaattia
puolikas kurkku
puolikas avokado
fetajuustoa kuutioituna
kourallinen granaattiomenan siemeniä
pieni pala lämminsavulohta
muutama keitetty punajuuri
ripaus sormisuolaa
ripaus rosmariinia
ripaus mustapippuria
loraus oliiviöljyä
1 rkl hunajaa

Asettele  salaatin pohjaksi pinaatti, pilkottu kurkku, avokado sekä fetajuusto. Käytin salaattiin edellisenä päivänä keitetyt ja kuoritut punajuuret, joita sattui löytymään jääkaapista. Mausta pilkotut punajuuret sormisuolalla, mustapippurilla, rosmariinilla ja hunajalla. Lopuksi pirskottele lohkojen päälle hieman oliiviöljyä. Kuumenna lohkoja  225 asteisessa uunissa viidentoista minuutin ajan. Punajuuret voit toki kypsentää kokonaan uunissa ilman keittämistä.  Asettele salaattipedin päälle pilkottu lämminsavulohi, punajuurilohkot sekä granaattiomenan siemenet.