Olimme saaneet poikaystävän kanssa lahjakortin ravintola Töölönrannan sunnuntaibrunssille. Saimme itse asiassa lahjakortin jo viime vuonna, mutta vasta nyt kerkesimme mennä lunastamaan sen. Ajankohta ei oikeastaan olisi voinut olla parempi. Keväinen aurinko paistoi kirkkaana täydeltä taivaalta valaisten koko ravintolasalin.

Alkuruokabuffetissa oli tarjolla mm. maalaissalaattia kanalla ja pekonilla, sienisalaattia, provencalen lohta, leipää sekä blinejä mätimoussella. Kuten huomata saattaa, oli brunssi enemmänkin lounasmainen, kuin tyypillinen aamiaisbrunssi. Alkuruokavalikoimasta voiton vei ehdottomasti blinit!

Alkuruokabuffetin jälkeen sai pääruokalistalta tilata kolmesta vaihtoehdosta haluamansa. Tilasin lohta paprikacouscousilla sekä rapukastikkeella. Annoksessa parasta oli tuo rapukastike, jossa maistui aito kunnollinen keitetty rapuliemi.


Jälkiruokabuffetissa oli mm. suklaakakkua, omenaista panna cottaa sekä maustetta ananasta ranskankermalla. Kokonaisuudessaan hyvä setti, mutta itse pidän kuitenkin aamiaistyyppisistä buffeteista enemmän. Tosin tämä olisi kiva paikka vaikkapa äitienpäivälounaalle.