Kävimme viime viikolla ystävien kanssa töiden jälkeen sushilla, ja päädyimme Fredrikinkadun Sushi & Wine Bariin, sillä Eerikinkadun Sumo avaa ovensa vasta klo. 17 jälkeen arkisin. Yleensä minun on vaikeaa löytää menulta mitään valmista settiä, sillä en pidä läheskään kaikista yleisimmistä sushiyhdistelmistä. Sushi & Wine Barista olen kuitenkin löytänyt pomminvarman suosikkini. Special-lajitelman, jossa on californiamaki-rulla, nigireitä, joiden päällä on kevyesti paistettua lohta sekä kampasimpukkaa. Ja bonuksena vielä nuo avokadonigirit. Tällaisen setin jälkeen elämä tuntuu taas huomattavasti helpommalta. Ja täytyy vielä antaa paikalle pisteitä ihanasta sisustuksesta ja todella ystävällisestä palvelusta.
Pyysin tarjoilijalta ”hieman” lisää inkivääriä, ja sain kerrankin niin ison kasan garia eteeni, etten saanut syötyä kaikkea.