Täytyy ensimmäisenä myöntää, että viime aikoina on tullut käytyä yhden jos toisenkin kerran nauttimassa sushia eri paikoissa. Sushi on mielestäni herkkuruoaksi kohtuullisen terveellinen vaihtoehto, mutta kuitenkin aika kallis nautinto. Toisaalta, aina kun olen itse alkanut väkertää sushia, olen vannonut etten moiseen räpellykseen enää ryhdy ja maksan laskuni mukisematta. Suhin valmistus on kuitenkin aikaavievää puuhaa, ja minun hermoilleni liian pitkäjänteistä hommaa.

Kävimme siskon ja poikaystävän kanssa taannoin syömässä Töölön Tokyo 55-ravintolassa sushia. Mielestäni heidän menustaan löytyy hauskoja erikoisia fuusio-susheja, ja mikä parasta hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan. Söin kunnon setin sushia, lasin valkoviiniä ja jälkiruoan, ja lasku taisi olla alle kolmekymppiä. Parasta kuitenkin ravintolassa on mielestäni kiireetön fiilis, tänne on kiva tulla istumaan iltaa.Tuo Geishamakirulla on suosikkini, jossa on päällä kevyesti kypsytettyä lohta.


Jälkkäreiksi valitsimme jäätelöannoksen ja suklaa fondantin. Miksei Suomesta saa kaupoista Green Tea- jätskiä?Onko teillä lukijoilla suositella omia lemppari sushiravintoloita Helsingistä?