Blogini nimi on tiskivuorenemäntä – eikä suotta. Olen nimittän mestari sotkemisessa, ja kun laitan ruokaa, on keittiö usein kuin pommin jäljiltä. En siis ikävä kyllä ole niitä ihmisiä, jotka siivoavat ruoanlaiton ohessa jälkensä. Yritän kyllä, ja ehkä vielä joskus opinkin.

Joka tapauksessa, Stoccan Hulluilla Päivillä oli tarjouksessa ihania ympäristöystävällisiä pesuaineita, joita hieman hamstrasin. Näillä kelpaa siivota, ja ehkä se rättikin heiluu nyt useammin…

Mukaani lähti siis Methodin kylppärinpesuaine, joka tuoksuu ihanalle mentholille, sekä yleispesuaine, jossa tuoksuu kirpeä greippi. Nämä maksoivat muistaakseni 4,90€ kpl,mikä ei mielestäni ole kovin paha hinta, sillä purkissa on ainetta litran verran.

Ostin myös ihanan kurkun tuoksuisen astianpesuaineen (hinta 4,90€), sekä Maison Bellen laventeli-appelsiini yleispesuaineen (muistaakseni n. 7€), joka sekoitetaan veteen.

Mielesäni on hienoa, että ympäristöystävällisyystrendi alkaa näkyä myös pesuaineissa. Ja näin kivat pesuaineet säilytetään tietysti näpsäkästi pienessä söpössä korissa. Niin, ja kuka sanoi, ettei pesuaineiden kanssa voi hifistellä?