Alkuviikosta teimme pikavisiitit sekä mökille, että poikaystävän kotiväen luokse. Mökillä kävimme laskemassa rapumerrat veteen saksiniekkojen toivossa. Rapukausi on ainakin tähän mennessä vaikuttanut todella niukalta, mistä lie johtunee. Osa sanoo heikon saaliin johtuvan suuresta minkkikannasta, osa taas joen virtauksista. Saa nähdä saadaanko tänä vuonna rapujuhlia lainkaan järjestettyä, jollei rapuja ala tulemaan enempi. Tuo ravustus ei muuten ole kovin naisellista hommaa siinä mielessä, että sen syötiksi mädätetyn kalan tuoksahdus on todella yököttävä… Mutta mitäpä sitä ei rapukekkereiden eteen tekisi, hah.


Maalla söimme aamupalaa ulkosalla.

Ja keräsimme vadelmia.

Niistä keitettiin myös hilloa.

Pellolta poimittuja mansikoita.

Sain maalta kotiinviemisiksi ison kasan oman maan uusia perunoita, sipuleita, mustikoita ja kesäkurpitsoja. Veljeni perhe tulee meille tänään syömään, ja loihdin heille illallisen käyttäen hyödyksi näitä herkullisia luomu raaka-aineita.

Tämä oli nyt enempi tälläinen kesäfiilistely-postaus, kuin varsinainen ruokapostaus, mutta joka tapauksessa – ihanaa loppukesää teille kaikille!