En ehkä koskaan kuvitellut bloggaavani moisesta – nimittän vihersmoothiesta. Olen vihanneksien ja hedelmien ylin ystävä, mutta vihersmoothie on kuullostanut aina korvaani astetta liian terveelliseltä ja noh, vihreältä.
Ystäväni suosituksesta päätin kokeilla vihersmoothien tekoa, etenkin kun olen ollut viime päivät pienessä flunssassa. Niin, ja kun tämän maistuu aivan ihanalta! Ja miten terveellistä! Lasillisella saat hulautettua alas päivän ”hevit”, eli hedelmät ja vihannekset. Oikeasti, jos minä tykkään tästä, olen varma että sinäkin tykkäät.

Vihersmoothie (2:lle)

1 varsisellerin varsi
1 banaani
1 omena
1 greippi
1 ruukku salaattia
(1dl vettä)

Paloittele tehosekoittimeen varsiselleri, kuorittu omena, banaani ja salaatti. Purista päälle greipin mehu ja sekoita sekoittimessa mahdollisimman sileäksi massaksi. Vettä voi lisätä maun mukaan, mielestäni smoothie saa olla paksua. Ensi kerralla lisään kyllä joukkoon puolikkaan avokadon tuomaan ”kermaisuutta”.