Vappubrunssilla tein tuttavuutta sushiwrappien kanssa. Saattaa kuullostaa eksoottiselta, mutta ennakkoluuloista päästyään kannattaa tätä reseptiä kokeilla. Perinteisen wrapin maustaa siis kylmäsavulohi, merilevä eli nori, sekä tujaus wasabia. Ihana herkku vaikkapa myöhäiselle sunnuntai-aamiaiselle.

Sushiwrapit (8 puolikasta rullaa)

4 pehmeää tortillaa
nippu rucolaa
1 avokado
puolikas kurkku
4 rkl maustamatonta tuorejuustoa tai majoneestia
1tl wasabia
2 norilevyä
1dl kirsikkatomaatteja
6-8 siivua kylmäsavulohta

Levitä majoneesi/tuorejuusto wrapille kauttaaltaan. Asettele keskelle wrapia 1/3 pala kokonaisesta norista. Voit kostuttaa norilevyn kevyesti veteen kastetuin sormin, jottei se jää kuivaksi. Asettele norin päälle avokadoa sekä kurkkua pitkittäissuunnassa leikattuina suikaleina sekä rucolaa, puoliksi leikattuja kirsikkatomaatteja ja kylmäsavulohta. Hiero lohen kylkeen hieman wasabia ja rullaa tiukaksi rullaksi. Leikkaa kukin rulla kahteen osaan.