Mainittakoon vielä, että olen siinä mielessä epätavallinen sushin nautiskelija, etten ole varsinaisesti raa’an kalan suurin ystävä, mutta sushejahan on vaikka minkälaisia – osassa on käytetty pääraakaineena esim. äyriäisiä, japanilaista munakasta, kasviksia, kypsää kalaa tai vain kevyesti kypsennettyä kalaa jne. Tosin tämä raa’an kalan vierastus johtunee siitä, että harvassa sushipaikassakaan kalan tuoreus laatu on yksinkertaiseksi riittävän hyvää.
Olen myös ihastunut sushin amerikkalaisempiin versioihin eli esim. california-makirulliin, sekä makirulliin, joissa on päälisukkeen kera esim. Philadelphia tuorejuustoa. Tuo tuorejuusto saattaa kuullostaa kummalliselta sushissa, mutta toimii kuin häkä. 😉
Poikaystävä tilasi tempuramakin, joka oli täytetty siis friteeratulla jättikatkaravulla.
Todella herkullisen näköistä ja varmasti suussa sulavaa.Simi