Tunnustan, teen näitä lohinappeja lähes joka bileisiin. Ja nämä toimivat ihan joka kerta. Tahnan voi tarjoilla esim. palttoonappien, patongin tai vaikkapa saaristolaisleivän kanssa. Mielestäni paras yhdistelmä syntyy palttoonappien kera. Palttoonapit ovat siis niitä pieniä kovia ruispyörylöitä, joiden virallista nimeä en nyt muista millään.
Lohitahna coctailpalat
1 prk Philadelphia maustamatonta tuorejuustoa
1 prk ruohosipulin makuista tuorejuustoa
n. 75-100 g kylmäsavulohta
1 punasipuli
ruohosipulia
Pilko sipuli pieneksi. Viipaloi lohi ohuiksi siivuiksi. Sekoita sipuli, lohi ja tuorejuustot keskenään. Asettele tahna palttoonappien päälle ja koristele ruohosipulilla.
Hei! Kuinka monta "nappia" tuolla tahnan määrällä täyttää ja voiko kylmäsavulohen korvata lämminsavulohella? =) Tuo kuullostaa hyvälle kun pitäisi synttäreille keksiä tarjottavaa. Googlen kautta löysin blogiisi =)
-km
Hei, kiitoksia kommentistasi blogiini.
Pahoittelut, että vastaukseni tulee näin myöhässä. Huomasin kommenttisi vasta nyt. En muista tarkalleen montako nappia tuosta määrästä tahnaa täyttää. Veikkaisinpa, että n.40-50 kappaletta, riippuen tietysti siitä kuinka paljon tahnaa lisää napeille.
-Heidi
Näitä voisi tehdä lohesta ja kinkusta, niin olisi jokaiselle jotain. Ovat ihan sairaan hyviä, maistoin yksillä synttäreillä viikonloppuna lohiversiota.