Tunnustan, teen näitä lohinappeja lähes joka bileisiin. Ja nämä toimivat ihan joka kerta. Tahnan voi tarjoilla esim. palttoonappien, patongin tai vaikkapa saaristolaisleivän kanssa. Mielestäni paras yhdistelmä syntyy palttoonappien kera. Palttoonapit ovat siis niitä pieniä kovia ruispyörylöitä, joiden virallista nimeä en nyt muista millään.
 
 

Lohitahna coctailpalat

1 prk Philadelphia maustamatonta tuorejuustoa
1 prk ruohosipulin makuista tuorejuustoa
n. 75-100 g kylmäsavulohta
1 punasipuli
ruohosipulia

 

Pilko sipuli pieneksi. Viipaloi lohi ohuiksi siivuiksi. Sekoita sipuli, lohi ja tuorejuustot keskenään. Asettele tahna palttoonappien päälle ja koristele ruohosipulilla.

 
p1080179-1