Päätin tehdä tämänkertaisen postauksen niinkin ”tylsästä” aiheesta kuin kasvisdippi. Tähän ohjeeseen tuskin enää koskaan törmää, sillä se lienee ollut ns. muodissa viimeksi kymmenen vuotta sitten, ja nyt monimutkaisemmat tapakset sekä muut coctailpalat ovat nämä syrjäyttäneet. Ehkei tätä nyt enää tule illanistujaisissa tarjottua, mutta kyllä nämä toimivat koti-illan terveellisenä naposteluna vaikkaa leffaa katsoessa. Yhtäkkiä huomaa syöneensä suuren keon tuoreita ja terveellisiä kasviksia. Oikea vitamiini- ja kuitupommi!

Kasvisdippi

Kurkkua
Paprikaa
Kukkakaalia
Parsakaalia
Porkkanaa
(Varsiselleriä)

1prk kermaviiliä
1pss taco-mauste dipmixiä

Pilko pestyt vihannekset kauniisti tarjoiluastialle. Sekoita dippijauheseos kermaviiliin. Anna dippikastikkeen tekeytyä jääkapissa n. 30min ennen tarjoilua.