Nuudeli on pikaruokaa parhaillaan. Tämän ruoan valmistukseen minulla meni rehellisesti sanoen varmaankin noin kymmenisen minuuttia. Eli loistava ateria, kun ei jaksa häärätä keittiössä kauaa, muttei halua eineksiäkään syödä.
 

Kanawok & nuudelia (4:lle)

200g maustamatonta broilerinfilesuikaleita
3 rkl öljä
3 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1/2 kiinankaali
1-2 porkkanaa
1 paprika
(halutessasi esim. wok vihanneksia lisäksi)
2 tl seesaminsiemeniä
ripaus suolaa
ripaus paprikajauhetta
ripaus chilijauhetta
4 rkl soijakastiketta

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja valkosipuli. Lisää joukkoon kana, ja anna kypsyä. Lisää pannulle suikaloitu paprika, kiinankaali ja porkkana. Lisää mausteet ja kääntele wokkia niin kauan, että kasvikset ovat kypsiä, mutta kuitenkin rapeita. Wokissa kasvikset eivät saa olla ylikypsiä. Lisää päälle pari teelusikallista sesaminsiemeniä. Keitä kanawokin lisäkkeeksi esim. kokojyvä-munanuudelia. Tämän nuudelin voisi tehdä hyvin myös korvaamalla kanan esim. katkaravuilla.