Tänään kokeilin Kinuskikissan blogista tuttuja pätkismuffinsseja. Paras osuus on muffinssin sisällä, kätketty pätkissydän.

Pätkismuffinssit (8 isoa muffinia)

1 Pätkis Mini Bites -pussi
150 g margariinia
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl kermaa
koristeluun kermavaahtoa

Leikkaa puolet Pätkis-pussin suklaista rouheeksi ja säästä loput muffinssien ”sydämiksi”. Vaahdota margariini ja sokeri keskenään. Lisää kananmunat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan kerman kanssa. Lisää lopuksi rouhe nuolijalla sekoittaen.
Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi mini-Pätkis ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15 min. Anna jäähtyä. Koristele esimerkiksi kermavaahdolla. Alla vielä kuva pätkissydämistä.