Viikonloppuaamuisin paistan usein kananmunia tai teen munakkaan. Viikonloppuisin on kiva tehdä ”luksus aamupala”, kun kerrankin saa häärätä keittiössä yöpuku päällä ilman kiirettä töihin. Tänään kertaa päädyin munakkaaseen, sillä vielä oli jäljellä poikaystävän kotiväen luomutilan herkkuja.

idmunakas

Omeletti (2:lle)
3 kananmunaa
loraus vettä
2 tl oliiviöljyä
1/2 sipuli
1 tomaattihieman chiliä
3 rkl juustoraastetta
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta

Riko munat kulhoon jossa on pilkottuna sipuli, tomaatti ja chili. Sekoita ja lisää loraus vettä. Lisää juustoraaste. Kaada kuumalle pannulle, jossa on liraus oliiviöljyä. Paista niin kauan, kunnes koostumus alkaa hyytyä. Taita omeletti-lettu kahtia.Ainiin, ja tässä aamupalapostauksessa voin hehkuttaa karpalo luomu mysliä, jonka löysin Kalevankadun Sis.Delistä! Herkkua!